نوشته شده توسط : عمران ایراندوست

 

قول رئیس جمهور منتخب به حمایت همه‌جانبه از تیم ملی

ازیکنان و اعضای کادر فنی تیم ملی فوتبال پس از بازگشت از کره‌جنوبی شامگاه چهارشنبه با حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی رییس جمهوری منتخب ملت دیدار و گفت‌وگو کردند.

در این دیدار که در محل استقار موقت رئیس جمهوری منتخب در مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام صورت گرفت، وزیر ورزش و جوانان، رییس و دبیر فدارسییون فوتبال، کارلوس کی‌روش سرمربی تیم ملی به همراه سایر بازیکنان و اعضای کادر فنی حضور داشتند.

دکتر روحانی در این دیدار هدایایی را به بازیکنان،‌ کادر فنی و اعضای تیم ملی فوتبال تقدیم کرد. بازیکنان تیم ملی بعد از دریافت هدایای خود به طور جداگانه با رئیس جمهوری منتخب گفت‌وگو کردند.

رضا قوچان‌نژاد زننده گل پیروزی تیم ملی به کره‌جنوبی در زمان دریافت هدیه خود با استقبال گرم رئیس جمهوری منتخب مواجه شد.

بازیکنان و اعضای کادر فنی نیز در این دیدار انتخاب دکتر روحانی به ریاست جمهوری را تبریک گفتند.

جواد نکونام کاپیتان تیم ملی ابراز امیدواری کرد دولت دکتر روحانی حمایت کاملی از تیم ملی فوتبال کشورمان انجام دهد که رییس جمهوری منتخب نیز قول داد در این زمینه به طور همه جانبه حمایت کند.


تماس تلفنی روحیه‌بخش پیش از بازی

ساعتی قبل از بازی تیم‌های ملی فوتبال ایران و کره جنوبی، دکتر حسن روحانی با کاپیتان جواد نکونام تماس تلفنی گرفت و برای او و تمامی بازیکنان تیم ملی فوتبال کشورمان آرزوی پیروزی و موفقیت کرد.

در پی این تماس بازیکنان تیم ملی فوتبال کشورمان که به گفته مازیار ناظمی، اکثرا به حسن روحانی رای داده بودند خوشحال می‌شوند و با روحیه‌ای مضاعف وارد زمین بازی می‌شوند.


ملی‌پوشان فوتبال پس از دیدار با دکتر روحانی چه گفتند؟

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، چند نفر از بازیکنان و اعضای تیم ملی فوتبال پس از دیدار با دکتر حسن روحانی رییس جمهور منتخب ایران، با ایسنا گفت و گویی انجام دادند که در ادامه می‌خوانید:

* حسین ماهینی

جلسه خیلی خوبی بود. خدا را شکر می‌کنیم که این افتخار نصیبمان شد تا دکتر روحانی را از نزدیک ببینیم. در اردوی تیم ملی هم 90 درصد بچه‌ها به ایشان رأی داده بودند.

دکتر روحانی در این جلسه برای حمایت دولت آینده از تیم ملی قول‌هایی دادند که ان‌شاءالله به پشتوانه ایشان بتوانیم در جام جهانی هم نتایج خوبی بگیریم.

* رضا قوچان نژاد

خیلی جلسه خوبی بود! افتخار می‌کنم که مرا هم به این مراسم دعوت کردند تا رئیس جمهور را از نزدیک ببینیم. خیلی خوشحالم و همچنین بابت هدیه‌ایی که به ما دادند تشکر می‌کنم.

برای ما خیلی مهم است که رئیس جمهو قول داده از ما حمایت می‌کند. امیدوارم که بتوانیم در برزیل هم جوری کار کنیم که همینطور مردم خوشحال شوند.

* سید جلال حسینی

جلسه خوب بود. در جلسه حرف‌هایی زده شد که روی برنامه‌ریزی فصل بعد تاکید داشت. مردم باید خوشحالی کنند اما مسئولان باید از همین امروز (چهارشنبه) به فکر برنامه‌ریزی باشند. تیم ملی به بازی‌های تدارکاتی و امکانات نیاز دارد.

* مهدی محمدنبی

در کنار حماسه تاریخی مردم در 24 خرداد، حماسه‌ای دیگر خلق شد. امروز (چهارشنبه) هم به دیدار دکتر روحانی آمدیم. کار ما در ادامه سخت‌تر می‌شود پس باید برنامه‌ریزی دقیقی برای کار داشته باشیم تا حضوری قدرتمند در رقابت‌های بین‌المللی داشته باشیم. باشگاه‌ها، رسانه‌ها و غیره می‌توانند باعث حضور ایران به جام جهانی شوند. ان‌شاءالله بهترین عملکرد را در جام جهانی برزیل ببینیم.



:: موضوعات مرتبط: دیدار اعضای تیم ملی فوتبال با رئیس جمهور منتخب , ,
:: بازدید از این مطلب : 174
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 30 خرداد 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عمران ایراندوست

گزارش احمدی‌نژاد از آخرین وضعیت اقتصادی و سیاسی کشور به روحانی

محمود احمدی‌نژاد پس از دیدار حجت الاسلام حسن روحانی در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: سنت خوبی گذاشته شده که مسئولین به منتخب ملت تبریک می‌گویند و بنده نیز از این سنت خوب، پیروی کردم و خدمت برادر عزیزمان آقای روحانی که امروز مفتخرند که منتخب ملت باشند، رسیدم تا هم عرض تبریک مجدد و هم اعلام آمادگی این دولت برای انتقال تجربیات و کارها به آقای روحانی و همکاران وی و نیز اعلام آمادگی برای کمک به رییس جمهور منتخب و دولت وی داشته باشم.

رییس‌جمهور خاطرنشان کرد: گفت‌وگوهای خوبی با یکدیگر داشتیم و تاکید می‌کنم که دولت آماده است همه کارها را به خوبی و به صورت کامل به دولت آینده و آقای روحانی به عنوان رییس جمهور منتخب ملت انتقال دهد.

حسن روحانی با تشکر از حضور احمدی‌نژاد گفت: در حقیقت این حضور برای بیان تبریک پیروزی ملت ایران بود ولی در این فرصت گزارشی کلی از آخرین وضعیت اقتصادی و سیاسی کشور ارائه و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

وی خاطرنشان کرد: دوره انتقالی نیازمند همکاری و همفکری است و به فضل الهی همه زمینه‌ها برای انجام این موضوع آماده است.

وی افزود: همچنین در این دیدار مقرر گردید نقطه نظرات و اطلاعات دستگاههای مختلف منتقل شود و نیز قرار شد جناب دکتر احمدی نژاد و بنده دو نفر مشخص کنیم که به عنوان رابط در دوره انتقالی، به طور مداوم با هم ارتباط و تبادل اطلاعات داشته باشیم تا اطلاعات موجود به بهترین شکل مورد استفاده قرار گیرد.

رییس جمهور منتخب مردم گفت: البته این ارتباط همچنان ادامه خواهد داشت و بنای دولت بنده این خواهد بود که از تجربیات همه دولت‌های گذشته استفاده و بهره‌برداری کند.

وی افزود: این اتفاقات آغاز بسیار خوبی بود که با کمک هم این دولت را به دولت بعدی انتقال دهیم.

در این دیدار که بیش از یک ساعت در مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت بطول انجامید دو طرف مهمترین وضعیت اقتصادی و سیاسی جامعه را مورد بحثو تبادل نظر قرار دادند.



:: موضوعات مرتبط: دیدار احمدی‌نژاد با روحانی , ,
:: بازدید از این مطلب : 167
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 30 خرداد 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عمران ایراندوست

روحانی: ما گفتیم کلید داریم، نگفتیم داس داریم

وعده‌های انتخاباتی را فراموش نخواهم کرد

رییس‌جمهور منتخب مردم گفت: من می‌خواهم خطاب به ملت بزرگ ایران بگویم که وعده‌های انتخاباتی را فراموش نخواهم کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی در اولین نشست خبری خود با خبرنگاران پس از پیروزی در انتخابات، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و خیرمقدم به خبرنگاران و اصحاب رسانه، افزود: این جلسه به شما تعلق دارد و من کوتاه سخن می‌گویم تا شما سوالات‌تان را بپرسید.

وی خاطرنشان کرد: لازم می‌دانم از ملت بزرگ و هوشمند ایران به خاطر خلق این روزهای به یاد ماندنی در تاریخ کشور تشکر و سپاسم را تقدیم کنم.

روحانی با بیان اینکه "این انتخابات تنها یک انتخابات و تنها یک حضور نبود بلکه این انتخابات اعلام اعتماد و مشارکت فعال و آغاز فصلی نو بود؛ گویی همه می‌گفتند غصه‌ها به سر آمد"، گفت: مردم پای صندوق‌های رای، شرایط نوینی را خلق کردند و در نتیجه پس از اعلام نتیجه انتخابات همه جشن گرفتند چون همه پیروز بودند،‌ ملت پیروز بود. ملت در برابر افکار عمومی جهان و صحنه تاریخ سرفراز بود.

رییس‌جمهور منتخب مردم اضافه کرد: همه آمدند، به ویژه جوانان عزیز چه کردند، خیابان‌ها، مجامع،‌ ورزشگاه‌ها و در فضای مجازی چه غوغایی کردند، درود بر جوانان پرشور وطن. سپاس می‌گویم به همه آنهایی که میانه‌وری و اعتدال را برگزیدند، آنها که تحقق اهداف انقلاب و آرمان ملی را انتخاب کرده‌اند و از مسیر اعتدال، عدل و نه افراط و تفریط و خودسری قدم گذاشتند، آنها که اخلاق و ادب و احترام و همچنین وحدت و انسجام و همدلی را برگزیدند. من به همه آنها تبریک می‌گویم و می‌خواهم بگویم که ای ملت بزرگ ایران، وعده‌های انتخاباتی را فراموش نخواهم کرد و از خداوند می‌خواهم به من توفیق دهد تا برای آنها عمل کنم. البته ملت توجه دارد که همه کارها بر مبنای زمان و طبق اولویت‌ها دنبال خواهد شد.

وی با بیان اینکه "من خدا را گواه می‌گیرم که در ایام انتخابات کمتر به فکر رقابت بودم و بیشتر تمرکزم بر روی مسائل کشور و سخنان زیبای ملت بود که آن را در کوی و برزن می‌شنیدم"، افزود: کشور نیاز به همدلی، وحدت و اعتماد دارد. تنه‌ها، توهین‌ها و تخریب‌ها را برای همیشه از یاد ببرید و فراموش کنید و مثل جوان‌ها باشید و از آنها یاد بگیرید. صادقانه با پاکی و پاکدلی به فکر کشور و آینده آن باشید و کمتر به گذشته نگاه کنیم و فقط تجربه اندوخته گذشته را مورد توجه قرار دهیم و بیشتر به فکر آینده و نجات کشور باشیم.

رییس‌جمهور منتخب در بخش دیگری از صحبتهای خود تاکید کرد: دولت شما یعنی دولت تدبیر و امید طبق وعده در راه نجات اقتصاد کشور، احیای اخلاق و تعامل سازنده با جهان با مشی اعتدالی، اهداف ملی را دنبال خواهد کرد.

وی ادامه داد: جا دارد در اینجا از همه سپاسگزاری کنم؛ از عزیزانی که این ایام اظهار لطف کردند و تبریک گفتند نیز سپاسگزارم. از رهبر معظم انقلاب تا مراجع تقلید، تا روحانیون و ائمه جمعه، تا همه اقشار و احزاب، تا اساتید و فرهیختگان و اندیشمندان و تا تک تک ملت ایران از زن و مرد، پیر و جوان و از همه سپاسگزارم.

روحانی در ادامه صحبتهای خود اظهار کرد: امیدوارم به کمک یکدیگر با برادری و وحدت، دست به دست یکدیگر نهاده و راه پیشرفت و سربلندی کشور را در پیش بگیریم.

اعتدال متکی به مسیر قانون‌گرایی است / گام اول، رفع نیازهای فوری مردم است

رییس‌جمهور منتخب مردم در پاسخ به پرسش خبرنگار واحد مرکزی خبر مبنی بر اینکه "شما بحث اعتدال را مطرح کرده‌اید، لطفا در مورد مصداق اعتدال در عرصه‌های سیاسی و اقتصادی و دیگر عرصه‌ها پاسخ دهید"، گفت: اعتدال همان مشی و شیوه‌ای است که در زمینه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی، راه تندروی، افراط، شعار، خودشیفتگی را می‌بندد.

وی با اشاره به ضرورت تکیه بر خرد جمعی و مشورت، اظهار کرد: اعتدال متکی بر برآورد هزینه و فایده و متکی بر این است که مسیر قانون‌گرایی دنبال شود و جلوی تندروی و افراط گرفته شود.

روحانی با بیان اینکه "در مورد مصادیق اعتدال در عرصه‌های مختلف در جایش توضیح می‌دهم" تاکید کرد: با مشی اعتدال می‌توانیم به اهداف برسیم. من معتقدم که در عرصه‌های مختلف اجتماعی،‌ فرهنگی و اقتصادی به جای اینکه مستقیما دولت دخالت کند باید امور را به انجمن‌ها و تشکل‌های صنفی و تخصصی در این زمینه سپرد. از نظرات مردم و صاحب‌نظران در عرصه‌های مختلف باید استفاده شود و امور به خود مردم واگذار شود.

وی همچنین در پاسخ به پرسش خبرنگار شبکه خبر مبنی بر اینکه "شما از اعتمادی که مردم به شما کرده‌اند چگونه در عرصه‌های مختلف استفاده می‌کنید و از طرف دیگر از ظرفیت به وجود آمده در عرصه بین‌المللی در جهت تعامل با سایر کشورها با توجه به استقبال جهانی از شما چگونه استفاده خواهید کرد؟"، گفت: سوال شما در ظاهر کوتاه بود اما پاسخ‌های مفصلی می‌طلبد.

رییس‌جمهور منتخب مردم با اشاره به اهمیت مسائل اقتصادی و توجه به معیشت مردم اظهار کرد: برای حل این مسائل لازم و ضروری است که در دو مرحله اقداماتی انجام شود.

وی افزود: در مرحله اول باید به فکر نیازهای فوری مردم مثل کالاهای اساسی بود و با توجه به اینکه ما در آستانه فرا رسیدن به ماه مبارک رمضان هستیم و باید با کمک دولت فعلی و همچنین دولت آینده در این زمینه فعالیت کنیم.

روحانی با بیان اینکه "44 روز دیگر دولت منتخب مستقر می‌شود"، تاکید کرد: باید با همکاری دولت فعلی اقداماتی در این زمینه انجام شود و دوستان من در تلاش هستند تا در این زمینه اقداماتی انجام شود و با دولت فعلی در تماس هستند و ان‌شاءالله کمیته‌های مشترکی در این زمینه تشکیل شود تا نیازهای فوری مردم تامین شود.

وی با اشاره به اهمیت ایجاد ثبات و آرامش در عرصه اقتصادی گفت: معتقدیم که در این زمینه باید ظرفیت اقتصادی در کشور فعال و موانعی که در این زمینه وجود دارد برطرف شود. بخش‌هایی که فعال نیستند باید فعال شوند و نقدینگی به سرعت کنترل و به سمت تولید هدایت شود.

روحانی با بیان اینکه "اگر این اقدام‌ها و قدم‌ها برداشته شود آثار آن را به مرور در عرصه‌های مختلف از جمله در بازار مشاهده خواهیم کرد و شاهد این خواهیم بود که تمام بازار به نوعی به تعادل برسند و در دیگر بخش‌ها نیز اثرات خود را خواهد گذاشت"، در پاسخ به پرسش دوم این خبرنگار گفت: دولت جدید احساس می‌کند که فرصت جدیدی برای تعامل با سطح دنیا ایجاد شده است و این فرصت را مردم با حضور فعال و مشارکت حداکثری خود ایجاد کرده‌اند و من امیدوارم که تمام کشورها نیز از این فرصت به وجود آمده استفاده کنند، استفاده از این فرصت منتهی به تامین منافع متقابل می‌شود.

رییس‌جمهور منتخب مردم با اشاره به شرایط حاکم بر عرصه منطقه و بین‌الملل در حوزه‌های سیاسی و اقتصادی گفت: تعامل دیگر کشورها با جمهوری اسلامی ایران و دولت آینده نه تنها فقط به نفع ایران خواهد بود بلکه به نفع منطقه و دنیا نیز خواهد بود.

در ادامه، خبرنگار الجزیره در مورد برنامه‌های دولت جدید جهت تعامل با کشورهای عربی منطقه از جمله عربستان سعودی از روحانی پرسید که وی در پاسخ با تاکید بر اینکه "اولویت اول دولت جدید در بحث سیاست خارجی، داشتن روابط دوستانه و نزدیک با همه همسایگان است"، افزود: اولویت ما این است که با پانزده کشور همسایه یک رابطه نزدیک و دوستانه در چارچوب منافع متقابل داشته باشیم.

وی همچنین با اشاره به اهمیت رابطه با کشورهای حوزه خلیج‌فارس برای جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: داشتن روابط دوستانه و نزدیک با کشورهای حوزه خلیج‌فارس برای ما دارای اهمیت ویژه‌ای است؛ بویژه در حوزه‌های سیاسی و اقتصادی.

روحانی با بیان اینکه "ما نه تنها با این کشورها همسایه هستیم بلکه برادر نیز هستیم"، به اهمیت روابط با عربستان سعودی اشاره کرد و گفت: سالانه صدها هزار ایرانی برای زیارت به خانه خدا می‌روند و تعداد زیادی از عربستان سعودی نیز به ایران سفر می‌کنند و با توجه به این مسائل زمینه برای گسترش تعامل سیاسی و اقتصادی بسیار آماده و فراهم است و من خوشحال هستم که اولین تفاهم امنیتی بین ایران و عربستان در سال 77 از طرف ایران با امضای بنده منعقد شد و امیدوارم که در دولت آینده روابط خوبی با همسایگان بخصوص با عربستان سعودی داشته باشیم.

اولین قفل باز شد / دوره تعلیق غنی‌سازی گذشته است

حسن روحانی در پاسخ به پرسش خبرنگار ایسنا مبنی بر اینکه "با توجه به اینکه نماد شما در انتخابات کلید بود، اولین قفلی که کلید آقای روحانی باز می‌کند چه خواهد بود؟" گفت: اولین قفل باز شد.

رییس‌جمهور منتخب ادامه داد: اولین مساله، مساله سرمایه اجتماعی بود که مهم‌ترین سرمایه است و بحمدالله سرمایه اجتماعی ارتقا یافت و با حضور و مشارکت مردم پس از پیروزی انتخابات این شادمانی سراسری در سراسر کشور نشان داد که اعتماد مردم، مشارکت مردم و نشاط مردم نشان داد که ایران باز هم برترین است.

وی در ادامه در پاسخ به پرسشی درباره دیدگاه خود برای حل مساله سوریه تاکید کرد: حل مساله سوریه به عهده مردم است و تصمیم‌گیری و سرنوشت آن نیز به عهده ملت سوریه است. البته ما با جنگ داخلی مخالفیم و با دخالت‌های کشورهای دیگر که می‌خواهند در امر سوریه دخالت کنند مخالف هستیم و امیدواریم با کمک کشورهای منطقه و جهان هرچه زودتر صلح و آرامش به کشور سوریه برگردد و آنچه نظر ملت سوریه است محقق شود.

خبرنگار دیگری از روحانی پرسید "آقای روحانی شما گفتید جشن پیروزی خود را زمانی خواهید گرفت که بیکاری رخت بربسته باشد؛ در دولت شما چه زمانی این جشن پیروزی انجام خواهد شد؟" که روحانی پاسخ داد: با کمک مردم عزیز ما هرچه زودتر این اتفاق می‌افتد. مساله اشتغال مساله بسیار مهم و دغدغه اکثریت خانواده‌های ایرانی عزیز است و حل اساسی مساله اشتغال زمانی است که رونق اقتصادی شکل بگیرد و کسب و کار نیز رونق پیدا کند، نرخ بیکاری کاهش یافته و به نرخ قابل قبولی برسد.

روحانی افزود: در این زمینه قانونی به مجلس برای تصویب ارائه می‌دهیم، دولت هم برنامه‌ریزی می‌کند که مشکلات دیگر را رفع کند و ان‌شاءالله شاهد خواهیم بود که در سال اول آثار این مساله را ببینیم. هر وقت رقم بیکاری تک رقمی شد جشن کوچک و وقتی به متوسط و نُرم جهانی رسید جشن ملی خواهیم گرفت.

خبرنگار دیگری از روحانی پرسید "چه زمانی اقدام به کم کردن تحریم‌ها می‌کنید؟" که وی در پاسخ اظهار کرد: مساله تحریم معضلی است که امروز با آن مواجه هستیم که البته ظالمانه است و ملت ایران کاری نکرده که استحقاق تحریم را داشته باشد. کاری که ما انجام داده‌ایم قانونی و در چارچوب مقررات بین‌المللی بوده است.

وی با بیان اینکه "استفاده از ابزار تحریم، یک ابزار ارتجاعی است و دوره آن گذشته است"، گفت: در شرایطی که در دنیای امروز با معضلات اقتصادی مواجه هستیم، این تحریم به ضرر خود غرب است و اگر سودی داشته باشد، برای اسرائیل است و برای هیچ‌کس دیگری سود ندارد.

روحانی با بیان اینکه "اساسا تحریم نمی‌تواند مبنای درستی داشته باشد"، خاطرنشان کرد: اقدامی خواهد شد تا ما بتوانیم قدم به قدم مساله تحریم را کاهش دهیم و در درجه بعد باید در مسیر شفافیت بیشتر قدم برداریم. باید برای همه دنیا روشن کنیم که اقدامات جمهوری اسلامی ایران کاملا در چارچوب‌های بین‌المللی و ثانیا در راستای اعتماد متقابل بین ایران با سایر کشورهاست. ما هرجا که اعتماد خدشه‌دار شود تلاش می‌کنیم این اعتماد را برگردانیم. البته اول از همه باید تلاش کنیم که تحریم جدیدی صورت نگیرد.

رییس‌جمهور منتخب ملت ایران در برابر پرسش خبرنگار رادیو مبنی بر اینکه "آیا به صورت ثابت و فصلی خواهان این هستید که از طریق رادیو با مردم صحبت کنید؟" پاسخ داد: گفت‌وگو با مردم یک فخر و افتخار برای ما و دولت خدمتگزار است. تلاش می‌کنیم تا از طریق رسانه ملی در مقاطع مختلف با مردم عزیز حرف بزنیم و گزارش بدهیم.

خبرنگار دیگری پرسید "مهم‌ترین اقدام اقتصادی شما با توجه به قول‌هایی که به مردم داده‌اید چیست و چه اقدامی انجام خواهید داد و همچنین در بحث مسکن مهر و یارانه‌های نقدی چه می‌کنید؟" که روحانی در پاسخ گفت:‌ راه‌حل اساسی اقتصاد، رونق تولید و هدایت پس‌انداز‌های مردم و همچنین هدایت نقدینگی به سمت تولید است. مشوق‌های تولید در این راستا اولین قدم است، ضمن اینکه در بخش تولید ظرفیت‌های لازم باید پر شود. بحث سرمایه از یک طرف و بهره‌وری از سوی دیگر می‌تواند حرکت اول را به وجود بیاورد.

روحانی افزود: مسکن مهر باید تکمیل شود؛ البته اشکالاتی دارد که لازم است مرتفع شود. مثلا از لحاظ مکان و امکانات مشکلاتی وجود دارد و برخی جاها به صورت یک خوابگاه است که باید به صورت یک شهرک شکل بگیرد.

وی ادامه داد: در مورد یارانه نقدی نیز باید بگویم که از فردا (سه‌شنبه) کمیته مشترکی بین دوستان اقتصادی من و برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی تشکیل خواهد شد تا قدم بعدی در مورد یارانه‌ها مورد توجه قرار بگیرد.

خبرنگار دیگری پرسید "آیا حاضرید برای از سرگیری مذاکرات، غنی‌سازی را تعلیق کنید؟" که روحانی تاکید کرد: آن دوره گذشته است. هم‌اکنون ما درگیر شرایط خاصی هستیم و من فکر می‌کنم راه‌های اعتمادساز فراوانی داریم.

روحانی خطاب به این خبرنگار که از فرانس24 فرانسه بود اظهار کرد: ما با آقای ژاک شیراک در سال 2005 در مذاکراتی به توافق نهایی رسیدیم که چگونه اعتماد بین‌المللی برای همه جلب شود و در ایران غنی‌سازی ادامه پیدا کند و این توافق‌ها می‌توانست راه‌حل نهایی باشد که البته آلمان با این موضوع موافقت کرد ولی متاسفانه انگلیسی‌ها با فشار آمریکایی‌ها موافقت نکردند و کار ناتمام ماند.

وی با بیان اینکه "در این راستا راه‌حل‌های بسیاری وجود دارد"،‌ گفت: یکی از آنها توافق بین من و آقای شیراک است که آن توافق می‌تواند یکی از این راه‌حل‌ها باشد.

رییس جمهور منتخب تمام مردم هستم

حسن روحانی رییس جمهور منتخب ملت ایران در ادامه گفت‌وگو با خبرنگاران داخلی و خارجی در پاسخ به سوال خبرنگار روزنامه شرق مبنی بر این‌که آقایان خاتمی و هاشمی از جمله کسانی بودند که از شما در جریان انتخابات پیروی کردند و شما چگونه مطالبات اصلاح‌طلبان از جمله احزاب اصلاح‌طلب را پیگیری می‌کنید و در زمینه‌ای فراهم می‌کنید که آنها بتوانند باردیگر فعالیت خود را آغاز کنند، گفت: اولا این نکته را بگویم که من از همه کسانی که از من حمایت کردند، تشکر می‌کنم، سپاسگزارم، از تمام جناح‌ها، احزاب و شخصیت‌هایی که حمایت کردند تشکر و قدردانی می‌کنم. قبلا نیز این کار را کرده و اکنون نیز این کار را انجام می‌دهم ،ولی باید این نکته را توجه داشت که من از امروز رییس جمهور منتخب تمام مردم هستم و وظیفه دارم به خواست و نظر همه مردم ایران توجه کنم و تلاش خواهم کرد که به همه خواسته‌ها و مطالبات به حق همه مردم، احزاب و گروه‌ها توجه داشته و در این راستا حرکت کنم.

وی با بیان این‌که دولت همواره نیازمند حمایت مستمر مردم است و با تاکید بر این‌که من امیدوارم و این دولت، واقعا دولت امید خواهد بود، گفت: باید به خواسته‌های قانونی احزاب و گروه‌ها و جناح‌ها توجه کرد به خواست همه مردم توجه کرد و در راستای تحقق این موضوع نقش مردم بسیار موثر است و باید آنها نیز در صحنه باشند و من تلاش خواهم کرد که خود نیز در این راستا حرکت کنم.

روحانی با بیان این‌که به عنوان رییس جمهور منتخب اجرای قانون اساسی را وظیفه خود می‌دانم و ان‌شاءالله به این عهدی که بسته‌ام پایبند خواهم بود، گفت: در راستای اجرای قانون اساسی به خصوص فصل سوم آن تلاش خواهم کرد.

خبرنگار روزنامه شرق پیش از صحبت‌های خود با تبریک به روحانی به خاطر انتخاب شدن از سوی مردم، گفت: ان‌شاءالله در دولت شما شاهد بازگشایی انجمن صنفی روزنامه‌نگاران به عنوان یک نهاد مدنی باشیم که مورد تشویق خبرنگاران و روزنامه‌نگاران حاضر در این مراسم واقع شد.

در ادامه این نشست خبری، خبرنگار کیهان ورزشی با اشاره به مشکلاتی که در سیستم نظام باشگاهداری در ایران وجود دارد، از روحانی پرسید که شما برنامه‌ای برای حل این مشکلات دارید؟ که روحانی در پاسخ گفت: اولا من در اینجا چون بحث ورزش شد، آرزوی موفقیت برای تیم ملی ایران را دارم (تشویق حضار).

وی با اشاره به اهمیت ورزش و علاقه‌ای که جوانان و مردم به ورزش دارند،تصریح کرد: نواقص زیادی در این بخش وجود دارد که در برنامه‌ای که از سوی دولت تدبیر و امید ارائه شده، یک بخش آن در مورد ورزش است و مباحثی در این ارتباط مطرح شده است.

روحانی افزود: قول می‌دهم مساله ورزش را نه تنها به عنوان بحث فقط ورزش، بلکه به عنوان سلامت جامعه، نشاط جامعه و همچنین به عنوان غرور ملی مورد توجه قرار دهم.

خبرنگار خبرگزاری تسنیم از رییس جمهور منتخب پرسید که نظر شما در مورد نشست آلماتی یک چیست و اگر پیشنهادی در جریان مذاکرات داده شود که در آن تعلیق بخشی از غنی‌سازی وجود داشته باشد، شما چه کار می‌کنید که روحانی در پاسخ گفت: باید در این مورد این سوالات در فرصت خود بحث شود.

وی افزود: در موضوع هسته‌یی معتقد هستیم که مذاکرات با 1+5 به صورت فعال‌تر ادامه پیدا کند و این مذاکرات را به صورت فعال‌تر جلو خواهیم برد. ما معتقد هستیم که موضوع هسته‌یی صرفا راه‌حلش مذاکره است و بس و در واقع تهدید و تحریم جوابگو نیست. راه‌حل آن مذاکره و رسیدن به اعتماد متقابل است و این موضوع امکان‌پذیر است که چرا قبلا این اتفاق صورت گرفته و ما باید از تجربیات قبل استفاده کنیم.

روحانی ادامه داد: حقوق مسلم مردم ایران در این زمینه مورد توجه دولت آینده خواهد بود و ما تلاش خواهیم کرد که تحریم‌های ظالمانه قدم به قدم برطرف شود و روابط خود را با کشورهای جهان از جمله کشورهای منطقه و همسایه گسترش دهیم.

وی در پاسخ به سوالی در مورد بحث سوریه و این‌که گفته می‌شود ایران می‌خواهد سوریه را مسلح کند، تصریح کرد: من در سوالات قبلی در مورد مساله سوریه صحبت کردم و اشاره کردم که مساله سوریه باید با رای مردم و نظر مردم سوریه حل و فصل شود و در واقع در این کشور آنچه که موجب نگرانی است، جنگ داخلی و مداخلات خارجی است که باید پایان بپذیرد.

وی یادآور شد: دولت کنونی سوریه تا انتخابات بعدی باید به عنوان دولت سوریه مورد نظر کشورهای جهان باشد تا در انتخابات 2014 مردم سوریه نظر خود را اعلام کنند و تصمیم‌گیری کنند و هر آنچه که نظر مردم بود مورد توجه قرار گیرد.

«داس» نداریم که مدیران را درو کنیم/انجمن صنفی روزنامه‌نگاران را احیا می‌کنیم

حسن روحانی در پاسخ به این پرسش که "آیا مجریان و مسئولان دولت نهم و دهم را درو می‌کنید یا از آنها استفاده خواهید کرد؟"، گفت: ما گفتیم کلید داریم، نگفتیم داس داریم.

رییس جمهور منتخب مردم در ادامه نشست خبری خود تاکید کرد: دولت آینده، دولت کارآمدی و شایسته‌سالاری است و از همه عزیزان و مدیرانی که هشت سال کار و تلاش کردند و شایسته هستند استفاده می‌کنیم و در مقابل آنها تواضع می‌کنم؛ البته اگر کسی اتوبوسی آمده باشد و بدون بلیط، خودش می‌داند.

وی با بیان اینکه "امیدوارم در دولت آینده از همه مدیران شایسته و متعهد استفاده شود و به آنها احترام گذاشته خواهد شد"، تاکید کرد: قول می‌دهم من به سهم خودم اجازه نخواهم داد در دولت آینده به کسی توهین شود یا تهمت زده شود، بلکه اخلاق، برادری و محبت در کشور مستقر خواهد شد که فقط از این راه می‌توان کشور را پیش برد.

روحانی افزود: در جواب اینکه فرمودید همه‌جا باید موجب سربلندی کشور باشیم و با همه دشمنان بجنگیم، باید بگویم اول باید تلاش کنیم در داخل اگر کسی فاصله گرفته است جذبش کنیم چون جذب، اولین قدم ماست و مردم ما خیلی خوب هستند؛ البته ممکن است استثناهایی هم وجود داشته باشد اما اگر مردم نقد و انتقادی دارند زود نباید آنها را دشمن کنیم.

رییس‌جمهور منتخب با اشاره به اینکه "ملت ما، دوست کشور و نظامند و زیر خیمه ایرانیت، اسلامیت و ولایت هستند"، خاطرنشان کرد: حداکثر تلاش این است که به دشمنان بفهمانیم ناچار هستند در برابر ملت بزرگ ایران سر فرود آورند نه اینکه دشنه خود را نشان دهند.

وی با اشاره به حضور قدرتمند مردم در انتخابات یازدهم ریاست‌جمهوری گفت: ملت با حضورش قدرت خود را نشان داد. مگر بالاتر از این قدرتی داریم؟ شاهد بودیم بیش از 72 درصد پای صندوق‌های رای آمدند و خوشحالی مردم را مشاهده کردیم.

روحانی به روزهای قبل از انتخابات و سفرهای خود به استان‌ها و شهرستان‌ها اشاره کرد و یادآور شد: شور و هیجان بسیاری در بین مردم بویژه جوانان ایجاد شده بود و این موضوع نشان می‌دهد که مردم عاشق کشور و توسعه و سربلندی آن هستند و دشمن این قدرت را دید، پس اگر کسانی هستند که فکر دشمنی آینده را دارند، ادامه نخواهند داد و شرایط کاملا با آنچه که بوده، عوض شده است.

رییس‌جمهور منتخب مردم همچنین در برابر پرسش خبرنگاری نابینا درباره رسیدگی به مشکلات روشندلان کشور گفت: رسیدگی به وضع روشندلان در اولویت کار دولت خواهد بود چون وظیفه انسانی و اسلامی دولت آینده است.

وی همچنین در پاسخ به پرسشی در رابطه با مساله سیاست خارجی و روابط ایران و انگلیس اظهار کرد: اصل بر این است که مشکلاتمان را با همه کشورهایی که به رسمیت می‌شناسیم رفع کنیم و مبنای کار ما، احترام متقابل، در نظر داشتن حقوق حقه ملت ایران و منافع متقابل است؛ البته با منطق و عقلانیت و مسیر اعتدال باید بتوانیم مشکلات بین خود و دیگر کشورها را حل کنیم و دولت انگلیس از این اصل کلی مستثنی نیست.

روحانی در برابر پرسش دیگری در مورد محدودیت شرایط کسب و کار و خیزش اقتصادی در گذشته و تغییراتی که ایجاد خواهد شد، پاسخ داد: قانون بهبود مستمر فضای کسب و کار حتما در دولت دنبال می‌شود و آیین‌نامه‌های اجرایی آن نوشته خواهد شد و عملیاتی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه "سیاست‌های کلی اصل 44 به دقت و به خوبی انجام نشده است"،‌ گفت: باید سیاست‌های اصل 44 به طور دقیق اجرا شود، چراکه مقام معظم رهبری آن را انقلاب اقتصادی دانسته‌اند و در مسیر فعلی معلوم نیست به آن انقلاب منجر شود، پس باید سعی کنیم در مسیر هدف رهبری گام برداریم.

رییس‌جمهور منتخب مردم ایران با بیان اینکه "قانون بودجه تازه تصویب شده است و دولت ملزم است قانون را اجرا کند"، افزود: هرجا دولت نظر خاصی دارد به صورت لایحه تقدیم مجلس خواهد کرد و اگر ضرورت بیشتری احساس کند دو فوریتی یا سه فوریتی موضوع را مطرح خواهد کرد و امیدوارم نمایندگان عزیز مجلس با دولت آینده همراهی داشته باشند.

وی در جواب این سوال که "سازمان برنامه و بودجه احیا خواهد شد؟" گفت: اصل بر این است، اما به هر حال مواردی وجود دارد که در مقام عمل باید قدم به قدم برنامه‌ریزی شود.

روحانی در پاسخ به خبرنگاری که در مورد جو ایجاد شده در دنیا با انتخاب او به عنوان رییس‌جمهور ایران اشاره کرده بود، افزود: حتما با این انتخابات و حضور مردم، اساسا شرایط در سطح جهان عوض شده است؛ از جمله افکار عمومی دنیا،‌ رسانه‌ها و سیاسیون و این جو جدید حتما تبدیل به فرصت نو می‌شود و امیدواریم این فرصت ناب باعث شود روابط ما با دنیا بهتر شود.

رییس‌جمهور منتخب مردم در برابر صحبت خبرنگاری مبنی بر اینکه "شما امید را به ایران برگردانید"، تاکید کرد: من امید را برنگرداندم بلکه مردم امید را به کشور برگرداندند و آن هم با حضور و نشاط و مشارکتشان، چون ما همه چیز را از مردم داریم.

روحانی در پاسخ به این پرسش که "آیا انجمن صنفی روزنامه‌نگاران را فعال خواهید کرد؟" گفت: من نه تنها آن انجمن، بلکه هر انجمنی را که طبق قانون باید فعال باشد، حمایت خواهم کرد؛ چراکه معتقدم این انجمن‌ها راهی برای اداره مسائل جامعه هستند و اداره جامعه باید به انجمن‌های صنفی و حرفه‌ای برگردد.

دولت من، دولت فراجناحی است و شایسته‌سالار خواهد بود

خبرنگاری در ادامه از روحانی پرسید آیا توسعه روابط با کشورهای آمریکای لاتین در اولویت کاری شما قرار دارد که روحانی در پاسخ به این سوال گفت: کشورهای آمریکای لاتین هم جزو کشورهایی هستند که ما به دنبال توسعه روابط با آنها خواهیم بود.

وی گفت: من پیش از این هم گفتم که ما در قدم اول با همسایگان و کشورهای اسلامی و کشورهای غیرمتعهد ارتباط خواهیم داشت و بعد به دنبال ارتباط با دیگر کشورها از جمله کشورهای آمریکای لاتین خواهیم بود.

خبرنگار دیگری از روحانی پرسید آیا دولت شما، دولت وحدت ملی خواهد بود و از اصولگرایان در این دولت استفاده خواهید کرد، که وی در پاسخ به این سوال گفت: من در شعارهای انتخاباتی خود عرض کردم که دولت آینده، دولت فراجناحی خواهد بود و همه نیروهای شایسته از اعتدال‌گرایان و اصولگرایان در آن حضور خواهند داشت و محدودیتی وجود ندارد.

وی با بیان این‌که من تعبیر دولت ائتلافی را نمی‌پسندم، تصریح کرد: دولت من، دولت فراجناحی است و شایسته‌سالار خواهد بود.

خبرنگار دیگری به روحانی گفتکه وزارت امور خارجه آمریکا به شما پیام تبریک داده و خواستار مذاکرات مستقیم با ایران شده است. نظر شما در این رابطه چیست؟ که روحانی پاسخ داد: مساله رابطه ایران با آمریکا مساله پیچیده و دشواری است به هرحال یک زخم کهنه وجود دارد که باید تدبیر شود تا چنین زخمی درمان گردد. البته ما دنبال ادامه، توسعه و افزایش تنش نخواهیم بود.

وی افزود: عقل سلیم هم حکم می‌کند که ملت و کشور بیشتر به فکر آینده باشند و برای گذشته راه‌حل پیدا کنند و به ترمیم آن بپردازند اما هرگونه سخن گفتن با آمریکا علاوه بر این‌که باید بر مبنای احترام متقابل باشد، حتما دارای شرایطی است که باید عمل شود.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: اول این‌که آمریکایی‌ها همانطور که در بیانیه الجزایر قید شده، باید تصریح کنند که در امور داخلی ایران هرگز مداخله نمی‌کنند و دوم این‌که باید تمام حقوق حقه ملت ایران از جمله حقوق هسته‌یی را به رسمیت بشناسند و سیاست‌های یکجانبه‌گرایی و زورمدارانه را نسبت به ایران کنار بگذارند و البته با این شرایط زمینه آماده می‌شود که این احساس به وجود بیاید که حسن‌نیتی وجود دارد.

وی افزود: اما همه باید بدانند که دولت ما، از حقوق حقه ملت ایران هرگز کوتاه نخواهد آمد و بر این مبنا آماده هستیم تنش‌ها کاهش پیدا کند و اگر حسن‌نیت وجود داشته باشد و در زمینه اعتمادسازی قدمی بردارند، در چارچوب‌هایی که گفتیم عمل خواهیم کرد.

خبرنگار دیگری پرسید چطور می‌خواهید فضای امنیتی در کشور را از بین ببرید و در این راستا از برخی چهره‌های سیاسی که از سران انقلاب بوده‌اند، رفع محدودیت خواهید کرد که روحانی در پاسخ به این سوال گفت: قبلا قرار بود که دولت فضا را فضای دوستی تعامل و فرهنگی کند که این روزها می‌بینیم مردم این فضا را عوض کردند.

وی افزود: در مورد بسیاری از امور نباید عجله کنیم و باید آن را به زمان خود موکول کرد. خیلی از امور کار رییس جمهور و قوه مجریه به تنهایی نیست و باید سه قوه تلاش کند. من امید دارم که فضا تغییر خواهد کرد و زمینه تحقق بسیاری از خواسته‌هایی که مدنظر است، آماده خواهد شد.

همان خبرنگار پرسید آیا قول می‌دهید که روحانی گفت: اینهایی که ما گفتیم پس چه بود؟

خبرنگار دیگری در مورد کاهش حقوق کارگران پرسید که وی پاسخ داد: قانون این را می‌گوید که باید حقوق کارگران افزایش پیدا کند. دولت تلاش می‌کند که قانون را عملیاتی و این نقص را رفع کند.

از عارف برای همکاری در دولت آینده دعوت می‌کنیم

خبرنگار آفتاب یزد با تبریک پیروزی حسن روحانی به وی، گفت بعد از پیروزی شما به عنوان رییس‌جمهور منتخب،‌ پیام‌های زیادی از سوی مردم به روزنامه آفتاب یزد آمده که آقای روحانی از آقای عارف به معاون اول رییس‌جمهور استفاده کند و آیا شما به درخواست‌های مردم در این زمینه توجه خواهید کرد یا نه؟ که روحانی در پاسخ با خنده به این خبرنگار گفت:‌ فقط به روزنامه آفتاب یزد گفته‌اند یا به بقیه نیز گفته‌اند.

روحانی افزود: بنده از تمام عزیزانی که نامزد انتخاباتی بودند و در واقع به قول مردم رقیب بودند و بعد از انتخابات لطف کردند، تبریک گفتند، یا تلفن زدند و یا حضوری آمدند و تبریک گفتند از همه آنها خواستم که برنامه‌ها، افراد و تیم مورد نظرشان را به ما معرفی کنند، چرا که همه آنها دارای برنامه و تیم بودند و ما از آنها خواستیم که افراد و برنامه‌هایشان را جهت استفاده معرفی کنند و ما سعی می‌کنیم که از آنها استفاده کنیم.

وی افزود: ان‌شاءالله از تمام نیروهای لایق و شایسته برای همکاری دعوت می‌کنیم، البته پذیرش آن بستگی به میل و نظر خود این دوستان دارد.

روحانی گفت: ما از آقای دکتر عارف نیز برای همکاری در دولت آینده دعوت می‌کنیم ، البته پذیرش آن بستگی به میل و خواسته ایشان دارد.

در ادامه خبرنگار سی‌.سی‌.پی چین از روحانی در مورد رابطه ایران و چین در دولت آینده پرسید که روحانی در پاسخ تصریح کرد: رابطه خوب ایران با چین در دولت آینده نیز ادامه پیدا می‌کند، البته دولت جدید ممکن است نکاتی را در این ارتباط مدنظر داشته باشد و ما با مقامات چینی در مذاکرات‌مان این مسائل را بیان خواهیم کرد. ما اکنون رابطه خوبی با چین داریم و این روابط را دنبال می‌کنیم.

خبرنگار آنا آخرین خبرنگاری بود که از روحانی سوال پرسید، وی از رییس‌جمهور منتخب ملت ایران در مورد دانشگاه‌ها و اهمیت توجه به دانشگاه‌ها از نظر علمی پرسید که روحانی در پاسخ،‌ یادآورشد: ما تلاش می‌کنیم که کیفیت دانشگاه‌های دولتی را بالا ببریم.

روحانی همچنین با اشاره به اهمیت رابطه دانشگاه با صنعت و دیگر بخش‌ها، گفت: ما تلاش می‌کنیم به نحوی اقدامات انجام شود که دانشجویان بتوانند بعد از پایان تحصیلات خود به مشاغل مورد نظر خود دست پیدا کنند و در این مشاغل مشغول به کار شوند.

در ادامه این مراسم مجری برنامه به خاطر کمبود وقت از خبرنگارانی که نتوانسته بودند سوالات خود را بپرسند عذرخواهی کرد.



:: موضوعات مرتبط: اولین نشست خبری رئیس جمهور منتخب , ,
:: بازدید از این مطلب : 177
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 30 خرداد 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عمران ایراندوست

روحانی در حرم امام خمینی (ره): امیدوارم این حرکت، آغازی برای تحول مورد نظر مردم باشد

حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی عصر امروز (یکشنبه) با حضور در حرم مطهر امام خمینی (ره) نسبت به آرمان‌های بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی ایران ادای احترام کرد.

حسن روحانی به آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب ادای احترام کرد

روحانی در اولین روز پس از اعلام نتایج انتخابات ریاست‌جمهوری و انتخابش به عنوان رییس‌جمهور منتخب مردم به زیارت مرقد امام خمینی (ره) رفت.

رییس‌جمهور منتخب مردم ایران در بدو ورود مورد استقبال حجت الاسلام و المسلمین حسن خمینی، تولیت آستان امام خمینی (ره) قرار گرفت.

همچنین جمعی از مردم که از ساعاتی قبل در حرم امام (ره) حضور یافته بودند شعارهایی در حمایت از رییس جمهور منتخب ملت ایران سر دادند.

حاضران که تصاویری از حسن روحانی، سید محمد خاتمی و آیت الله هاشمی رفسنجانی را نیز به همراه داشتند با شعارهایی چون « راه امام زنده باد، روحانی پاینده باد»، «سلام بر خاتمی، درود بر هاشمی» و «روحانی یادت نره، عارف هم باید باشه» از دکتر روحانی استقبال کردند.

در این مراسم که نخستین برنامه کاری حجت الاسلام و المسلمین روحانی پس از پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری بود، شمار زیادی از خبرنگاران، عکاسان و تصویربرداران رسانه های داخلی و خارجی هم حضور داشتند.

دیدار حسن روحانی با سیدحسن خمینی در حرم امام (ره)

رییس جمهور منتخب مردم عصر یکشنبه در نخستین برنامه کاری خود پس از اعلام نتایج انتخابات ریاست‌جمهوری به زیارت مرقد امام خمینی (ره) رفت و پس از ادای احترام به آرمان‌های امام (ره) با حضور در کنار مزار شهیدان باهنر و رجایی و قبور شهدای 72 تن با آرمان‌های شهدا تجدید میثاق کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی با حضور در حرم مطهر بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، با سیدحسن خمینی دیدار کرد.

روحانی پس از دیدار و گفت‌وگو با حجت‌الاسلام سیدحسن خمینی، نوه بنیانگذار جمهوری اسلامی و تولیت آستان حرم امام خمینی (ره) به زیارت حرم امام (ره) خواهد رفت.

علی یونسی، وزیر اطلاعات دولت اصلاحات، محمد شریعتمداری، علی ربیعی، یاسر هاشمی، مجید انصاری، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، مرتضی اشراقی، آیت‌الله موسوی بجنوردی، علی‌اکبر علیخانی، معاون پارلمانی مجمع تشخیص مصلحت نظام و جمعی از معاونان و مدیران مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز در این دیدار حضور داشتند.

در ادامه نماز جماعت مغرب و عشاء به امامت سیدحسن خمینی برگزار شد.

تجدید میثاق حسن روحانی با آرمان‌های شهدا

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی پس از زیارت حرم مطهر امام (ره) با حضور در مزار شهدای 72 تن، نسبت به مقام شامخ شهیدان ادای احترام کرد.


سخنرانی در حرم امام (ره):
امیدوارم این حرکت، آغازی برای تحول مورد نظر مردم باشد

 رییس جمهور منتخب مردم در نخستین سخنرانی خود پس از اعلام نتایج انتخابات، اظهار کرد: در برابر حماسه بزرگی که مردم آفریدند، سر تعظیم فرود می‌آورم و امیدوارم این حرکت، آغازی برای تغییر و تحول مورد نظر مردم باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی در حرم مطهر امام خمینی (ره) گفت: پس از اعلام نتایج انتخابات و سرور و خوشحالی همه مردم در سراسر کشور به خاطر دستیابی ملت به هدف بلند سیاسی و اجتماعی خودشان و خلق حماسه بزرگ در این مقطع تاریخی، امروز عصر به محضر رهبر معظم انقلاب رفتم و این پیروزی و شادمانی ملت را به ایشان تبریک گفتم.

وی اضافه کرد: در این دیدار، ایشان راجع به مسائل مختلف رهنمودهایی داشتند و من هم نکات و عرایضی داشتم که در آنجا مطرح شد.

روحانی با اشاره به حضور خود در حرم بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: پس از دیدار با مقام معظم رهبری به حرم حضرت امام آمدم. حرمی که همه دل‌ها به این حرم و به این مرقد وابسته است. امام (ره) برای ملت ما سربلندی آوردند و من به خاطر تعظیم در برابر این مرقد به عنوان یک وظیفه، خدای را سپاسگزارم.

رییس جمهور منتخب گفت: بعد از مرقد امام (ره)، ان‌شاءالله کنار قبور شهدای 72 تن و شهیدان بهشتی، باهنر، رجایی و سایر شهدا خواهم رفت و امیدوارم این آغازی پربرکت برای یک فصل جدید در کشور ما باشد.

روحانی با اشاره به برگزاری نشست خبری خود در روز دوشنبه (فردا) اظهار کرد: در این نشست به سوالات خبرنگاران پاسخ خواهم داد.

وی اظهار کرد: من باید در برابر حماسه بزرگی که مردم آفریدند سر تعظیم فرود بیاورم. شور و هیجان مردم و نشاط سیاسی مردم موجب شد، رسانه‌های دنیا و سیاسیون در برابر عظمت ملت ایران سر فرود آورند و این نشانه حیات ملت و حرکت مردم برای دستیابی به اهداف مهم و منافع ملی خواهد بود.

روحانی در پایان گفت: ان‌شاءالله این حرکت آغازی برای تغییر و تحول مورد درخواست مردم در زمینه مسائل اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی باشد.



:: موضوعات مرتبط: حضور در حرم مطهر امام خمینی (ره) , ,
:: بازدید از این مطلب : 184
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 30 خرداد 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عمران ایراندوست

وزیر کشور مشارکت در انتخابات را 72.7 درصد و روحانی را رئیس جمهور اعلام کرد.

وزیر کشور در نشست خبری اعلام کرد: حسن روحانی با کسب اکثریت مطلق آرا به عنوان رئیس جمهور منتخب مردم ایران در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری انتخاب شده است . 

به گفته وزیر کشور 50.483.192 نفر واجد شرایط رای دادن در این انتخابات بودند که از این تعداد 36.704.156 نفر رای خود را به صندوق انداختند و مشارکت 72.7 درصدی را رقم زدند . 

مصطفی محمد نجار ادامه داد: از مجموع این تعداد آرا 35.458.747 رای صحیح شمارش شد و آقای حسن روحانی با کسب 18.613.329 حائز اکثرین مطلق آرا شد و به عنوان رئیس جمهور مردم ایران انتخاب شد. 

آرای سایر کاندیداها به این شرح است:

  • محمد باقر قالیباف 6.077.292 رای
  • سعید جلیلی 4.168.946 رای
  • محسن رضایی میرقائد 3.884.412 رای
  • علی اکبر ولایتی 2.268.753 رای
  • سید محمد غرضی 446.015 رای

 تهیه کننده : عمران ایراندوست



:: موضوعات مرتبط: حسن روحانی رئیس جمهور شد , , ,
:: بازدید از این مطلب : 172
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 30 خرداد 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عمران ایراندوست
انتخابات، حلقه رندان را سیاسی کرد/ 2 شعر درباره کلید حسن روحانی
صد و پنجمین نشست در حلقه رندان با حضور شاعران و طنزپردازان كشورمان از جمله ناصر فیض، اسماعیل امینی و رضا احسان‌پور در حوزه هنری برگزار و شعرهای طنز جالبی درباره کلید رئیس جمهور منتخب در آن خوانده شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در صد و پنجمین نشست در حلقه رندان که عصر یکشنبه 26 خرداد در حوزه هنری برگزار شد، شاعران و طنزپردازانی همچون عباس احمدی از شهر قم، عباسعلی ذوالفقاری، مهران حسینی از قزوین، مژگان مطهری، ناصر فیض، مجردزاده كرمانی، رضا احسان پور، كاوه جوادی، امید مهدی‌نژاد، فرامرز ریحان‌صفت، حامد عسگری، بابك احمدی، معصومه پاك روان، سعیده موسوی‌زاده از مشهد، اسماعیل امینی و حامد اسحاقی به شعرخوانی پرداختند.

در این برنامه ناصر فیض، مدیر دفتر طنز حوزه هنری شعری از كتاب تازه خود با عنوان فیض بوك خواند كه به شرح زیر است:

در خانه ما رونق اگر نیست صفا هست» / اما كسی از بنده نپرسیده چرا هست؟!

یك علتش این است كه در كوچه پشتی / همسایه فرهیخته‌ای مثل شما هست!

یك علتش آن است كه در هیچ مكانی / آن قدر صفا نیست كه در خانه ما هست

كمبود نداریم در این خانه كه هر قدر / لازم بشود داخل این خانه هوا هست

از حیث ادای صدقه هیچ غمی نیست / از بس كه سر راه تو انواع گدا هست

صد شكر خدا را كه در این خانه شب و روز / هر چند غذا نیست ولی میل غذا هست

ما بنده اوییم، نه بند شكم خویش / خرما هم اگر نیست، غمی نیست خدا هست

در خانه ما مثل شما ملت ایران / از چاپ یكم تا صد و هشتادم «دا» هست

دنیا به دو قسمت شده تقسیم كه هر كس/ خواننده «دا» و «من او» نیست و یا هست

شادیم كه در یاد شماییم به هر حال / چون مرغ كه در شادی و هنگام عزا هست

هر بار به عذری نرسید از تو پیامی! / تی پاكس چه كاره ست، اگر باد صبا هست؟!

هر چند جزایی نشود شامل حالی / آنقدر مهم نیست قوانین جزا هست!

رضا احسان پور نیز شعری كه حاصل چت او و مصطفا حسن‌زاده بود را خواند كه در زیر می آید:

درد و درمان، كلید روحانی

سخت و آسان، كلید روحانی

خضر دوران، جناب روحانی

آب حیوان، كلید روحانی

مرد و زن هر دو عاشقش هستند

حور و غلمان، كلید روحانی

دست رعیت كلید روحانی

دست سلطان كلید روحانی

نرسد ناگهان-زبانم لال-

دست شیطان كلید روحانی

در تمامی عرصه‌ها بی‌شك

مرد میدان، كلید روحانی‬

به نبرد ایستاده لشگر قفل

با دو گردان كلید روحانی‬

از عبایش طلوع كرد شبی

ماه تابان، كلید روحانی

توی دستش گرفت و بالا برد

گفت: هان! هان! كلید روحانی!

بچه از روبروی تلویزیون

گفت: مامان! كلید روحانی!

عارفان حق زنان به هم گفتند:

شاه عرفان كلید روحانی

به عزیزان كسی شنیدم گفت:

ای عزیزان! كلید روحانی!

روز بعدش نوشته بود كسی

پشت نیسان، كلید روحانی

توی سمنان، كلید روحانی

در خراسان، كلید روحانی

هم به گرگان رسیده شهرت او

هم به زنجان، كلید روحانی

می‌خورد هم به قفل استان‌ها

هم به تهران، كلید روحانی‬

گشته‌ام دورِ سرزمینم را

كل ایران، كلید روحانی

مانده‌ام تا كنون چرا اصلاً

مانده پنهان كلید روحانی؟

‫به گمانم كه بوده تا الان

زیر گلدان، كلید روحانی‬

ای سخنران سخن كه می‌رانی

بوق و فرمان كلید روحانی

‫بوق و فرمان كه هیچ باید گفت:

میل گاردان كلید روحانی!‬

میخ آری، ولی نخواهد رفت

توی سیمان كلید روحانی‬

‫یك نفر كرد توی سیمان، شد

درب و داغان كلید روحانی

نان ما آجر است گرچه شده است

آجرش نان، كلید روحانی!‬

‫ساقیا می‌دهی به ما پس كی

جامی از آن كلید روحانی؟‬

یا به باغم مریز دانه‌ی قفل

یا بباران كلید روحانی

هر سه تایش هزار تومان است

مفت و ارزان، كلید روحانی

كمتر از لنگه كفش كهنه كه نیست

در بیابان كلید روحانی

مصرعی محض واج آرایی

كشك كاشان كلید روحانی!

طبع ما ته كشیده و رفته است

رو به پایان كلید روحانی

نیتم شعر بود و آخر شد

كش تنبان كلید روحانی!

لاجرم قفل ما و دست شما

آه یاران! كلید روحانی...

كاوه جوادیه شاعر و طنزپرداز نیز شعر خوانی خود را با بیت «به نا امیدی از این در مرو، امید اینجاست / فزون تر از عدد قفل‌ها،كلید اینجاست» آغاز كرد.

حامد عسگری نیز در این برنامه ترانه‌ایی عاشقانه خواند.

همچنین اسماعیل امینی شعر طنزی خواند كه به شرح زیر است:

انتخابات است جانم جان! مهم شد كار مردم / عكس كاندیدا چه خندان است بر دیوار مردم

آنكه بر دیدار مردم وقت چندین ماهه می‌داد/ این زمان بسیار مشتاق است بر دیدار مردم

بحث و نقد و گفت‌وگو و پرسش و پاسخ، چه جالب / بعد چندین سال حالا شد مهم افكار مردم

این مهم را یادتان باشد مهم است این مهم است / پای هر نطقی فقط جمعیت بسیار مردم

عاشق افسانه‌های من همه اصناف ملت / حامی برنامه‌های من همه اقشار مردم

لایق پست ریاست هركجا باشد منم من / آمدم این بار با پیگیری و اصرار مردم

آمدم با یك سبد برنامه سنگین و پربار/ تا سر وسامان بگیرد كار مردم بار مردم

با همین برنامه در یك هفته كاری می‌كنم من / كه شود رنگین‌تر از افسانه‌ها بازار مردم

بیمه خواهد بود در دوران من هرچیز و هر كس / كفش مردم، كیف مردم، عینك و شلوار مردم

گشت نسبت‌یابی و اینها شود تعطیل یعنی / دولت ما را چه كار است آن زمان با یار مردم؟

هست آزادی در آن دوران چنان كه در خیابان / هیچ ماموری نباشد خیره در دلدار مردم

آدمی گر چه ادا اطوار هم دارد ولیكن / دولت من نیست پیگیر ادا اطوار مردم

می‌دهم پول و طلا هرماه یك گونی به هركس / تا شود لبریز از پول و طلا، انبار مردم

مطمئنم در زمان دولت كارآفرینم / چند شغله می‌شوند آن عده بیكار مردم

به به از برنامه من، جامع و بی‌نقص و روشن / خیره شد از نور این برنامه چشم و چار مردم

اقتصاد و اجتماع و كار و فرهنگ و سیاست / این من، این برنامه‌ام، شفاف در انظار مردم

سطر سطر آن پر از ظرفیت و تهدید و فرصت / این سخن‌ها گر چه رایج نیست در گفتار مردم

راهبرد و چالش و پیچیدگی‌هایی از این دست / حد این برنامه‌ها بالاتر از پندار مردم

راهكار و اولویت، بااهمیت، اساسی / می‌‌دهد برنامه ام تغییر در رفتار مردم

دولت من دولت پاك است از آلودگی‌ها / می‌شود حتی مفید و بی‌ضرر سیگار مردم

توپ خواهد شد نه تنها وضع انسان‌ها كه حتی / چاق و چله توی گله، بره پروار مردم



:: موضوعات مرتبط: انتخابات، حلقه رندان را سیاسی کرد/ 2 شعر درباره کلید حسن روحانی , ,
:: بازدید از این مطلب : 175
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 30 خرداد 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عمران ایراندوست

در ابتدای همایش دکتر روحانی در حسینیه جماران، یکی از جوانان خوش ذوق پشت بلندگو قرار گرفت و شعری که در راه برای دکتر روحانی سروده بود را خواند:

سال‌ها میهمن من تشنه باران مانده / بغض‌ها بر دل من بر دل ایران مانده
بک نفر می‌رسد از راه که خود باران است / همتی کن اگرت جرأت طوفان مانده
هاشمی نیست اگر، حُسن حَسن را داریم / اون بهاری است که در پشت زمستان مانده
سر به تیغیم ولی تن به تباهی ندهیم / این همانی است که از پیر جماران مانده
دست در دست بیا فرصت آبادانی است / بی من و توست که این خانه پریشان مانده
گرچه از یزد به کرمان، همه را رد کردند / راد مردی است که از سرخه سمنان مانده
بک نفر می‌رسد از راه که خود باران است / همتی کن اگرت جرأت طوفان مانده


:: موضوعات مرتبط: شعر یک جوان ایرانی برای دکتر حسن روحانی در همایش جماران , ,
:: بازدید از این مطلب : 276
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 30 خرداد 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عمران ایراندوست

زندگی و تحصیلات

حسن روحانی در سال 1327 در شهرستان سرخه در استان سمنان زاده شد . پدر وی حاج اسدالله فریدون در بازار سمنان مغازه داشت و نماینده ایت الله بروجردی بود . و به سبب مبارزات علنی علیه رژیم پهلوی ، نخستین‌بار در سال ۱۳۴۱ دستگیر و به زندان افتاد و به دلیل استمرار مبارزات تا پیروزی انقلاب اسلامی بیش از ۲۰ بار دستگیر و زندانی شد . پدر و مادرش قبل از تولد حسن صاحب یک پسر و یک دختر می‌شوند که هر دو در کودکی فوت می‌کنند . وی یک برادر و سه خواهر کوچکتر از خود هم دارد . برادرش حسین فریدون (روحانی) در اوایل پیروزی انقلاب فرماندار نیشابور و مدتی فرماندار کرج بود ، سپس سفیر جمهوری اسلامی ایران در مالزی شد و چند سال هم از سفرای ایران در سازمان ملل متحد بود وسپس مشاور وزیر امور خارجه شد . سه خواهرش طوبی، فاطمه و طاهره نام دارند که هر سه ازدواج کرده‌اند . وی تحصیلات دروس ابتدایی را در سرخه و تحصیلات دروس دینی را از سال 1339 ، ابتدا در حوزه علمیه صادقیه در سمنان آغاز نمود . و سپس در سال 1340 وارد حوزه علمیه قم شد . و از دروس و مباحث اساتیدی چون سید محمد محقق داماد ، شیخ مرتضی حایزی ، سید محمدرضا گلپایگانی ، سلطانی ، محمدفاضل لنکرانی و شیخ محمد شاه آبادی بهره برد . او همزمان در سال 1348 به دانشگاه تهران راه یافت و در سال 1351 دانشنامه لیسانس خود را در مقطع کارشناسی در رشته حقوق قضایی اخذ کرد . روحانی با ادامه تحصیل در بریتانیا ، مدرک کارشناسی ارشد ( ام . پیل ) در رشته حقوق عمومی به تاریخ ۱۹۹۵ میلادی ( 1373 1374) و دانشنامه دکتری ( پیل . دی ) در رشته  حقوق اساسی را از دانشگاه کلدونیان گلاسگو به تاریخ ۱۹۹۸ میلادی ( 1376 1377) دریافت کرد . وی با کسب پروانه وکالت از کانون وکلای دادگستری مرکز در سال ۱۳۸۶ ، وکیل پایه یک دادگستری شد . حسن روحانی دارای مرتبه علمی استاد پژوهشی مرکز تحقیقات استراتژیک می باشد . گفته می‌شود وی به زبان‌های انگلیسی و عربی مسلط است . او دارای ۳ پسر و ۲ دختر است که یکی از پسران وی فوت کرده است . یکی از دختران روحانی در اتریش زندگی می‌کند . اطلاعات چندانی از همسر روحانی در دست نیست و گفته می‌شود خانه‌دار است و به فعالیت سیاسی و یا اجتماعی چندانی مشغول نیست .

بررسی‌ها در مورد مدرک تحصیلی

در ۵ و ۸ بهمن ۱۳۹۱ ، سایت ایران الکشن واچ ، در خصوص مدرک دکتری حسن روحانی شائبه‌ای را مطرح کرده . که براساس استعلام از دانشگاه گلاسگو می باشد ، در حالی که روحانی با نام خانوادگی قبلی خود ( فریدون ) در دانشگاه گلاسگو تحصیل کرده که دانشگاه دیگری است . در وب سایت هرالد اسکاتلند ، در اخبار آرشیوی ، نام حسن روحانی با فامیلی قبلی‌اش در لیست دوره‌ای دانش‌آموختگان دانشگاه کلدونیان گلاسکو دیده می‌شود . نام پدر حسن روحانی ، اسدالله فریدون و برادرش حسین فریدون است . در تاریخ ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ، ایران الکشن واچ در پاسخ به ایمیل مرکز تحقیقات استراتژیک ، ضمن اعلام نام صحیح دانشگاه ، نماگرفت‌هایی را از وب‌گاه آن مرکز ارائه داده و مدعی شد که تحقیق و بررسی آنها موجب شده تا بیوگرافی رسمی حسن روحانی در وب‌گاه آن مرکز تصحیح شود . ایران الکشن واچ ، این مطلب را با گذشت ۳۲ روز از دریافت توضیحات و اعتراض آن مرکز منتشر کرد . در تاریخ ۲۷ خرداد ۱۳۹۲ ، سایت رسمی دانشگاه گلاسگو اعلام کرد که رئیس جمهور آینده ایران قبلاً با نام حسن فریدون در آن دانشگاه تحصیل کرده و مدرک کارشناسی ارشد و دکتری خود را به ترتیب در سال‌های ۱۹۹۵ و ۱۹۹۹ اخذ کرده است .

 

پیش از انقلاب

 

 

حسن روحانی در آغاز جوانی ، فعالیت سیاسی خود را با پیروی از ایت الله خمینی آغاز کرد . وی از سال ۱۳۴۴ ، سفرهای تبلیغی و سخنرانی علیه حکومت وقت را در شهرهای مختلف ایران آغاز نمود و در همان نخستین سفر ، توسط ماموران حکومتی بازداشت شد . وی در طول سال‌های مبارزه بارها دستگیر و ممنوع‌المنبر شد . روحانی در آبان ۱۳۵۶ ، در مراسم بزرگداشت مصطفی خمینی در مسجد ارک تهران ، برای نخستین بار لقب «امام» را برای آیت‌الله خمینی (رهبر در تبعید نهضت اسلامی ) بکار برد . با تحت تعقیب قرار گرفتن توسط ساواک به توصیهٔ ایت الله بهشتی و مرتضی مطهری از کشور خارج شد . و مدتی به سخنرانی و تبلیغ برای دانشجویان خارج از کشور پرداخت و پس از ورود خمینی به پاریس ، به او پیوست .

پس از انقلاب

با پیروزی انقلاب ، حسن روحانی در نخستین اقدام در سال ۱۳۵۸ ، به ساماندهی ارتش آشفته و پادگان‌های از هم پاشیده پرداخت . وی در سال ۱۳۵۹ به نمایندگی مجلس شورای اسلامی  انتخاب شد . و در پنج دوره قانونگذاری به مدت بیست سال ( 1359 تا 1379 ) فعالیت نمود . او نایب رئیس اول مجلس (در دوره‌های چهارم و پنجم ) و رئیس کمیسیون‌های دفاع (دوره‌های اول و دوم ) و سیاست خارجی (دوره‌های چهارم و پنجم ) بود . عضویت و ریاست شورای سرپرستی سازمان صدا و سیما از سال 1359 تا سال 1362 نیز از دیگر مسئولیت‌های وی در دوران پس از انقلاب بوده است .

 

مسئولیت‌ها در جنگ

 

در دوران جنگ ایران و عراق ، روحانی مسئولیت‏های متعددی ، از جمله عضویت در شورای عالی دفاع از سال ( 1361 و 1367 ) ، عضویت در شورای عالی پشتیبانی جنگ و رئیس کمیسیون اجرائی آن از سال ( 1365 تا 1367 ) ، معاونت فرماندهی جنگ از سال ( 1362 تا 1364 ) ، ریاست ستاد قرارگاه مرکزی حاتم الانبیاء از سال ( 1364 تا 1366) و فرماندهی پدافند هوایی کل کشور از سال ( 1364 تا 1370 ) را برعهده داشت . روحانی یکی از ۳ نفری بود که به نمایندگی از هاشمی رفسنجانی ، در گفتگوهای پنهانی با مک فارلین شرکت داشت . روحانی بین سال‌های 1367 تا 1368 به معاونت جانشین فرماندهی کل قوا منصوب شد . بعد از پایان جنگ ، حسن روحانی به همراه تعدادی از فرماندهان سپاه و ارتش ، نشان درجه دو فتح و در مراسم دیگری در سالروز آزادسازی خرمشهر ، به همراه جمعی دیگر از فرماندهان و مسؤولان پشتیبانی جنگ ، نشان درجه یک نصر را از ایت الله خامنه ای فرمانده کل قوا ، دریافت کرد .

مسئولیت‌ها پس از اتمام جنگ

روحانی پس از بازنگری قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران ، و تشکیل نهاد شورای عالی امنیت ملی ، سمت نمایندگی آیت‌الله خامنه‌ای را در این شورا تاکنون در اختیار داشته . و به مدت ۱۶ سال در دوره‌های ریاست جمهوری اکبر هاشمی رفسنجانی و سید محمد خاتمی دبیر شورای عالی امنیت ملی بوده است . وی همچنین به مدت ۱۳ سال مشاور امنیت ملی رئیس جمهور وقت بوده است . روحانی از سال ۱۳۷۰ به عضویت مجمع تشخیص مصلحت نظام منصوب و تاکنون در این سمت فعالیت دارد . وی ریاست کمیسیون سیاسی-امنیتی-دفاعی این مجمع را نیز برعهده دارد . روحانی در انتخابات میان‏دوره‏ای سومین دوره مجلس خبرگان رهبری در ۲۹ بهمن ۱۳۷۸ ، از حوزه انتخابیه استان سمنان به نمایندگی مجلس خبرگان رهبری انتخاب شد . در سال ۱۳۸۵ نیز به عنوان نماینده استان تهران به عضویت دورهٔ چهارم این مجلس برگزیده شد . سمت‌های وی در مجلس خبرگان، ریاست کمیسیون سیاسی-اجتماعی این مجلس  و عضویت هیأت رئیسه و ریاست دفتر دبیرخانه این مجلس در تهران بوده است . حسن روحانی در کنار مسئولیت‌های اجرایی، به فعالیت‌های علمی نیز پرداخته است . وی از سال ۱۳۷۴ تا ۱۳۷۸ ، عضو هیأت امنای دانشگاه‌های تهران و منطقه شمال بوده و از سال 1371 ، ریاست مرکز تحقیقات استراتژیک را برعهده دارد . وی با مرتبه علمی استاد پژوهشی ، دارای کتب و مقالاتی به زبان‌های فارسی ، انگلیسی و عربی است .

پرونده هسته ای

دوران تصدی روحانی در پرونده هسته‌ای از ۱۳۸۲/۷/۱۴ تا ۱۳۸۴/۵/۲۴ (۶۷۸ روز) بود . این دوران پس از طرح موضوع هسته‌ای ایران در سطح بین‌المللی و صدور قطعنامه شدیداللحن آژانس بین المللی انرژی اتمی آغاز گردید . شورای حکام آژانس، نخست در خرداد ۱۳۸۲ طی یک بیانیه و سپس در شهریور همان سال طی قطعنامه‌ای به پرونده هسته‌ای ایران پرداخته و تلاش کرد تا تعهدات سختی را بر دوش ایران قرار دهد . در این هنگام که مقارن با پیروزی امریکا بر عراق و تشدید فضای جنگ در منطقه بود، جامعه بین‌المللی دچار التهاب و تنش بی‌سابقه‌ای بود و نسبت به روند پیشرفت‌های هسته‌ای ایران نیز حساسیت خاصی به وجود آمده بود . بعد از روی کار آمدن دولت احمدی‌نژاد، حسن روحانی در تاریخ ۱۳۸۴/۵/۲۴ از سمت دبیری شورای عالی امنیت ملی، بعد از ۱۶ سال کناره‌گیری کرد .

انتخابات ریاست جمهوری یازدهم

حسن روحانی، در روز ۲۲ فروردین ۹۲، با شعار «دولت تدبیر و امید» در میان هوادارانش رسماً اعلام کاندیداتوری کرد . در این همایش که با حضور جمعی از حامیان و مسؤولین برگزار شد . یاسر و فاطمه فرزندان هاشمی رفسنجانی نیز حضور داشتند . روحانی که پیشتر اعلام کرده بود مستقل می‌آید . در همایش اعلام کاندیداتوری خود گفت: رئیس جمهوری باید مسئولیت را به عهده بگیرد که ملی باشد نه حزبی . در ۳۱ اردیبهشت ۹۲، حسن روحانی به همراه ۷ نامزد دیگر برای انتخابات ریاست جمهوری تأیید صلاحیت شدند . در ۷ خرداد ۹۲، پس از آنکه حسن روحانی در برنامه زنده تلویزیونی، کلیدی را به عنوان ( کلید تدبیر ) به مردم نشان داد، ستاد انتخاباتی وی اعلام کرد که ( کلید ) نماد ستاد انتخاباتی اوست .

حسن روحانی بنا بر اطلاعیه وزارت کشور که در ۲۵ خرداد ۱۳۹۲ منتشر شد با کسب ۱۸٬۶۱۳٬۳۲۹ رای در یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری در ایران ( کل ارای 7/50 درصد ) رسماً" به عنوان هفتمین رییس جمهور ایران برگزیده شد .

تهیه کننده : عمران ایراندوست

 

 

 

 

 



:: موضوعات مرتبط: زندگینامه , ,
:: بازدید از این مطلب : 180
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 30 خرداد 1392 | نظرات ()